Finn forbrukslån raskt

Beregn pris på forbrukslån

Kalkuler lånebeløp
 • 5 000 600 000
 • 1187 ,- kr/mnd.

 • +47

 • Rask kapital

  Kapital til det du trenger raskt og enkelt.

 • Enkle krav

  Vi trenger minimalt med informasjon for å kunne hjelpe deg.

 • Gode tilbud

  Vi vil sammenligne og finne det beste tilbudet for ditt lån.

Låne penger

Vi hjelper deg med å søke lån enkelt

Mangler du kapital til en spennende reise, oppussing eller noe du har ønsket deg? Søk forbrukslån i vår database og gjennomfør drømmen din i dag!

 • Hva er et forbrukslån?

  Et forbrukslån er et lån som kan brukes til hva du ønsker og du må ikke stille sikkerhet for å få innvilget lån. Et lån uten sikkerhet betyr at man ikke behøver å stille eiendeler som bil eller hus i sikkerhet for å få innvilget lånet. Da man søker lån uten sikkerhet medfører dette som oftest at den effektive renten er noe høyere enn lån med sikkerhet.

  Hvem kan søke forbrukslån?

  Individuelle banker har noe varierende regler for innvilgelse av lån, men som oftest brukes samme regler av de fleste banker. Man må være fylt 18 år, være bosatt i Norge, med Norsk personnummer og ha fast inntekt. Man kan heller ikke ha pågående inkassosaker.

  Låne penger

  Vil du låne penger raskt kan du få et forspring på den beste renten allerede her. Du kan sammenligne og finne det beste lånet med noen få klikk, istedenfor å gjøre jobben selv. Du slipper å kontakte hvert kredittselskap for å innhente tilbud og du kan sammenligne renter, løpetid og lånesum veldig enkelt.

  Hvor lang tid tar prosessen?

  Hos de fleste banker vi samarbeider med, kan du benytte deg av BankID til å signere dokumentene du får tilsendt av banken. BankID fjerner hensikten med å underskrive og sende dokumentene per post, slik at du får gjort alt digitalt. Det er veldig vanlig å få pengene utbetalt på samme dag som du søker lånet via oss.

Trenger du en spesiell konsultasjon? Ta kontakt med oss.

Søk forbrukslån

Kriterier for søknad – slik søker du forbrukslån hos oss

Finne det beste forbrukslånet kan være en vanskelig oppgave på grunn av det store utvalget av aktører som finnes på markedet. Alle har sine tilbud og mange vil gjennom reklamer fortelle deg at du får den beste renten hos dem og dermed det billigste lånet. I siste ende kommer det an på hvor mye du skal låne og hvilke betingelser du kan få på et lån. Derfor er det viktig å sammenligne flere tilbud for å finne det beste forbrukslånet.

Denne prosessen kan vi hjelpe deg med! Ved bruk av lånekalkulatoren vår kan du enkelt velge ønsket lånebeløp og sammenligne forskjellige tilbud på neste steg. Selve lånet er stort sett likt hos alle. Det betyr at du ikke trenger å stille sikkerhet for lånet og får du innvilget søknaden din, kan du bruke lånet til det du vil.

 • 1

  Kalkuler lånebeløpet

  Velg ønsket lånebeløp og nedbetalingstid slik at du enkelt kan se månedskostnad for forbrukslånet du ønsker.

 • 2

  Fyll ut et enkelt søknadsskjema

  Fyll inn din kontaktinformasjon i vårt enkle søknadsskjema og send inn din søknad.

 • 3

  Velg blant våre samarbeidspartnere

  Du vil motta lånetilbud fra våre samarbeidspartnere med en gang. Når du har sammenliknet og funnet det beste tilbudet for deg velger du enkelt tilbyderen du ønsker å bruke.

 • Uforpliktende søknad

  Det er helt uforpliktende å sende inn en søknad via vår side. Du er ikke bundet til å velge et av tilbudene du mottar hvis du ikke ønsker et lån allikevel.

 • Vi kårer det beste forbrukslånet

  Vi rangerer de forbrukslånene vi mener er best blant våre tilbydere. Når du mottar tilbud vil du se terningkast ved siden av de ulike tilbyderne, basert på de kriteriene vi anser som de viktigste for dere.

Slik blir det enda enklere å velge de beste lånene for deg!

Forbrukslån

Ofte stilte spørsmål

 • Koster det noe å bruke KapitalKassen?

  Det er gratis å bruke KapitalKassen for deg!

 • Er opplysningene mine trygge hos dere?

  KapitalKassen tar sikkerhet og en trygg behandling av dine personopplysninger ytterst alvorlig. KapitalKassen og våre samarbeidspartnere samarbeider tett og vil til enhver tid forholde seg til og følge personopplysningsloven og dens regler for sikker bruk og oppbevaring av sensitive personopplysninger. Vi benytter oss av avansert kryptering ved oversendelse av din informasjon til våre samarbeidspartnere slik at din sikkerhet til enhver tid blir ivaretatt

 • Hvor mye kan jeg låne?

  Vi har satt en nedre beløpsgrense på 5.000 kr, mens den øvre beløpsgrensen er 600.000 kr. Våre samarbeidspartnere gjør en vurdering av deg som lånekandidat ut fra opplysningene du har levert til oss og kredittvurderingen de foretar. Ønsker man å låne et større beløp (over 500.000 kr), lønner det seg ofte å ha en medsøker på lånet.

 • Kan jeg bestemme nedbetalingstiden på lånet selv?

  Nedbetalingstiden på et forbrukslån varierer fra 3 år til 15 år. Da den månedlige betalingssummen avhenger av nedbetalingstiden, bør du tilpasse tiden til hvor mye du er i stand til å betale per måned. Vår lånekalkulator viser deg hvordan månedskostnaden varierer i forhold til nedbetalingstid og rente.

 • Hvilken rente vil jeg få på lånet?

  Renten du får på lånet bestemmes av den individuelle lånetilbyderen. Lånetilbyderen fastsetter renten på ditt lån basert på informasjonen du har gitt til oss og kredittvurderingen de gjør på deg. Den store fordelen med KapitalKassen er at du, gjennom en enkel søknad, vil motta tilbud fra mange lånetilbydere og kan dermed velge det lånet med best vilkår for deg!

 • Kan jeg nedbetale lånet raskere?

  Ja. Du kan endre nedbetalingstiden selv eller innbetale hele lånesummen når du vil. Det er helt opp til deg selv.

 • Er det mulig å endre søknaden min senere?

  Behandligstiden av din søknad kan variere mellom våre samarbeidspartnere, fra noen få timer til opptil 24 timer. Når din lånesøknad har blitt lagt inn hos oss, vil vi opprette en sak hos KapitalKassen, der våre samarbeidspartnere kan legge inn sine tilbud til deg. Når alle tilbyderne har lagt inn sine tilbud, kan du velge det lånet som passer best til deg! Du kan også velge en tilbyder før alle har lagt inn sine tilbud til deg.

 • Påvirker mine andre lån søknaden hos KapitalKassen?

  Det er kan være flere grunner til at du ikke får lånetilbud av våre samarbeidspartnere. En av de vanligste grunnene er om man har betalingsanmerkninger eller inkassosaker gående, dette gjør at man ikke vil få et tilbud før slike saker er oppklart.

 • Hva er aldersgrensen for å få Forbrukslån/Billån/Kredittkort?

  Aldersgrensen for å få forbrukslån varierer fra tilbyder til tilbyder. De vanligste aldersgrensene er 21 eller 23 år, men noen lånetilbydere kan vurdere søkere ned til 18 år. Aldersgrensen for billån og kredittkort er stort sett de samme som forbrukslån, men dette varierer også mellom de ulike tilbyderne.

 • Hvordan fungerer søknad om billån?

  Etter du har fylt inn vår enkle søknadsskjema vil vi sende det til våre samarbeidspartnere, som igjen vil ta stilling til om det er mulig å innvilge et billån. Du vil fortløpende motta oppdateringer på invilgede lån, slik at du lett kan sammenlikne og velge det lånet med best mulig vilkår. Hvis du får innvilget lån og har valgt tilbudet med de beste vilkårene, svarer du ved å trykke på «velg» på mailen du mottar fra oss.

  Er et lån innvilget med forbehold, er det viktig at du ettersender dokumentene du eventuelt har blitt etterspurt.

 • Er tilbudene jeg mottar troverdige?

  Tilbudene vi presenterer for deg kommer direkte fra våre samarbeidspartnere og deres systemer. KapitalKassen formidler bindende priser fra våre samarbeidspartnere, med samme vilkår som du hadde fått om du søkte på deres egne nettsider. En forutsetning ved bindende priser er at du har opplyst korrekte opplysninger i din søknad.

Ferske innlegg

Gode råd fra vår blogg