Hopp til innholdet

Privatøkonomi høres kanskje litt skummelt ut, men det er rett og slett hvordan du styrer pengene dine. Desto bedre kontroll du har, desto mer komfortabelt får du det. Bruk tid på å skaffe deg oversikt og ha kontroll så sparer du deg selv for mange bekymringer og unødvendige utgifter. Det er dyrt å ikke følge med og pass på og spare penger hver måned til uventede utgifter. De kommer som regel når det passer dårligst. Minst et par månedsinntekter, anbefaler ekspertene.

Privatøkonomi for en bekymringsfri hverdag

Kredittkort kan være et viktig middel for å få privatøkonomien til å gå opp i opp. Med enkle og smarte grep kan du samtidig skaffe deg gunstige rabatter og bonuser. Og ekstra trygghet mot svindel har du og når du betaler med denne type kort.

Kredittkort har mange fordeler utover summen på kortet. Med kontroll på kortet, ender du opp med mange fordeler og mye penger spart om du benytter deg av rabatter og gunstige avtaler banken har gjort for deg. Sammenlign alltid, før du velger kort.

Kredittkort – din faste reisepartner. Kredittkort har ofte innbygd reise -og avbestillingsforsikring. Samt rabatt på leiebil og tilgang til flyplasslounger over hele verden. Fordelene er mange så lenge du bruker det riktig. Betal innen den rentefrie perioden utgår, så unngår du unødvendige renter og avgifter.

Kredittkort – din faste samarbeidspartner

Med kredittkort slipper du ubehagelige overraskelser og kan håndtere uforutsette utgifter. Med spesialavtaler, rabatter og cashbacks gir kortene mange attraktive fordeler. Sørg for at du holder deg oppdatert på nye tilbud og kampanjer så du får maks utbytte og glede av kortet ditt. Hele tiden.

Forbrukslån er det lille lånet til de litt større prosjektene når du ønsker penger raskt og til en gunstig rente. La bankene kjempe om deg som kunde, og ikke glemme og sjekke flere banker. Forhandle også med bankene da du som kunde er attraktiv og det er mange konkurrenter.

Budsjett er inngangsbilletten til en stabil privatøkonomi

Budsjett er det litt treige ordet som gir deg mer penger og mer bevisst pengeforbruk. Da vet du alltid hva du har, hva du bruker og når du får mer. Det tar noen minutter og har du lagd ett, blir du garantert flinkere med trening.

Forbrukslån gir deg muligheten til å raskt få penger til større ting. Mens bankene stiller mindre krav til mindre summer, er det lurt å holde tungen rett i munnen og ikke låne for mye. Selv med gunstig rente skal lånet tilbakebetales innen kort tid. Så lån smart så slipper du skyhøye ekstrakostnader.

God privatøkonomi er penger spart

God privatøkonomi vil ikke bare gjøre hverdagen enklere, men også rimeligere. Har du kontroll og lager budsjett vil du fort få pengene til å strekke lenger. Og ikke glem å lage en post for månedlig sparing med autotrekk i banken.

Forbrukslån kan være en fornuftig og effektiv måte og låne penger til større ting på. Vær nøye med å sammenligne bankene og forhandle gjerne. Du er attraktiv for bankene så her er det ikke noe å tape på å undersøke nøye og ikke kaste deg på første tilbud.