Billån,Nyheter,Tips Publisert Jun 2017

Perfekte tips for deg som ønsker billån

Billån

Det er ikke «bare, bare» å gi ut billån. I mange år har selskaper og banker kriget seg i mellom for å tilby forbrukeren det mest gunstige billånet. Det gagner kun forbrukerne og de som skal låne. Det er for forbrukernes beste at man kriger seg i mellom.

Vi i KapitalKassen har kompetansen som gjør at vi hele tiden er på tå og hev. Vi følger markedet – som igjen er det beste for deg som ønsker lån.

Vi er blant de største aktørene på markedet. Det kan vi beskjedent nevne og har de mest gunstige lånene. Hos oss har du friheten til å velge selv; hvor lenge skal du bruke på å betale tilbake? Det er flere ting som selvfølgelig spiller inn i dette, og i bunn og grunn handler det om hvor mye ønsker å låne.

Det er likevel noen krav for å låne penger. Du må bli kredittvurdert. Det er det viktigste kravet som gjør at både vi og du sikrer oss et vern. Du får pengene du fortjener, og vi får en sikkerhet tilbake. Den laveste renten vi kan gi er på 3%, men de aller fleste ligger på en effektiv rente på mellom 4-8%.

Ta deg god tid til å sjekke flere tilbud før du bestemmer deg, det er ikke alltid din egen bank kan gi deg det beste på markedet.

Se deg om på vår side. Det kan være mange grunner til at man søker billån, men søker du billån gjennom KapitalKassen finner du den optimale løsningen for deg.

Fordelen med oss er at du kan slappe av mens vi leter for deg. Hvor er det best å til et lån? Hvor kan du betale minst i renter? Denne jobben må du egentlig gjøre seg om du leter rundt, men her gjør vi jobben for deg – uten at det koster deg noe.

Samtidig som vi leter for deg, fjerner vi de vanskelige skjemaene som gjør at du ikke «orker» å sende inn en søknad. Vi lager noen enkle skjemaer der du enkelt kan fylle inn det viktigste – så tar det bittelitt tid før du får svar. Uansett ikke lenger enn at tålmodigheten din fortsatt er på plass.

Mange opplever de ulike stedene som trege, slik at den totale opplevelsen ikke blir så god som ønsket. Det slipper du hos oss. Ofte er det slik at man ønsker billån med en gang – og man venter på å få klarsignal til å kjøpe drømmebilen ut av henda på en annen som også er interessert. Derfor er det viktig.

Skulle du få det lånet du ønsker hos oss, så har du friheten selv til å velge om du vil betale raskere enn du allerede har avtalt. Dette kan være en fin mulighet hvis du selger bilen tidligere enn du selv har planlagt, og kan dermed innløse alt når du har solgt. Du kan endre nedbetalingstiden selv eller innbetale hele lånesummen når du vil. Det er helt opp til deg – og det er supert.

Og tro på det vi leverer – ikke tvil. Tilbudene vi presenterer for deg kommer direkte fra våre samarbeidspartnere. KapitalKassen formidler bindende priser fra våre samarbeidspartnere, og vi gir deg selvfølgelig samme tilbud som du søkte om. Betingelsen er at du fylte ut skjemaene korrekt, slik at vi har et utgangspunkt.

Så lurer du sikkert på om det koster noe for deg å bruke disse tjenestene og hva er egentlig bedre enn å avslutte dette innlegget med et soleklart svar?

— Nei, helt gratis.

Lykke til i jakten på drømmebilen og vi håper du bruker våre sider til å søke.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Utforsk mer

Relaterte artikler