Vi formidler din forespørsel

Beregn pris på billån

Beregn pris og søk
 • 5 000 2 000 000
 • 0 2 000 000
 • 1187 ,- kr/mnd.

Totalt lånebeløp: 0 kr
 • +47

 • Optimale lånevilkår

  Send inn en enkel søknad og motta billån skreddersydd kun til deg.

 • Markedets beste renter

  Velg den tilbyderen som tilbyr den beste renten.

 • Rask og enkel søknadsprosess

  Finn det optimale billånet raskt og enkelt.

Billån

Hvorfor søke billån gjennom KapitalKassen?

Det kan være mange grunner til at man søker billån, men søker du gjennom KapitalKassen finner du den optimale løsningen for deg!

 • Du har funnet den perfekte bilen, men mangler egenkapital for å kjøpe i dag

  Har du funnet den perfekte bilen, men mangler oppspart kapital for å kjøpe den? Søk billån i vår database med flere samarbeidspartnere og sett deg bak rattet på drømmebilen i dag!

  Behovet for en bil kan være svært viktig

  Norge er land som strekker seg langt, med en relativt lav befolkningstetthet. Behovet for å eie en bil kan være essensielt i grisgrendte strøk, med svakere kollektivtilbud. Det er derfor viktig å finne det optimale lånet for å holde kostnadene ved bileierskap nede.

  Forenkle en ofte lang og vanskelig søknadsprosess

  Søknadsprosessen rundt billån og å finne de optimale lånevilkårene kan være svært vanskelig og tidkrevende om du skal gå gjennom flere leverandører selv. Send heller inn en søknad via KapitalKassen og la oss gjøre jobben for deg!

Trenger du en spesiell konsultasjon? Ta kontakt med oss.

Finn billån

Kriterier for søknad – slik søker du billån hos oss

KapitalKassen er blant de største aktørene på markedet og gir deg de beste tilbudene både på forbrukslån og billån. Hvor lang tid du kan bruke på nedbetaling av lånet kommer an på hvor mye du skal låne. Renten du må betale for et lån etter en kredittvurdering og det samme gjelder for tilbudene du får av oss. Den lavest mulige renten er på 3%, for at vi skal kunne gi deg tilbud om en slik lav rente må du ha en meget solid økonomi. De fleste må betale mellom 4-8 % i effektiv rente.

For å søke om billån gjennom KapitalKassen må du være minst 21 år gammel. Resten av kravene er like hos de fleste banker og det betyr
at du må ha en fast inntekt og ingen betalingsanmerkninger.

 • 1

  Fyll ut og send inn søknadsskjema

  Send inn et kort og enkelt søknadsskjema, så vil vår søkemotor finne det optimale lånetilbud til deg og din økonomiske hverdag.

 • 2

  Velg det beste tilbudet.

  Gjennom en avansert søkemotor er vi i stand til å finne markedets beste lånetilbud effektivt og enkelt.

 • 3

  La tilbyderne kjempe om deg.

  Du vil motta lånetilbud fra våre samarbeidspartnere fortløpende. Når du har sammenliknet og funnet det beste for deg signerer du lånepapirene.

 • Uforpliktende søknad

  Det er helt uforpliktende å sende inn en søknad via vår side. Du er ikke bundet til å velge et av tilbudene du mottar hvis du ikke ønsker et lån allikevel.

 • Kort behandlingstid.

  Din søknad blir behandlet umiddelbart og du vil motta tilbud direkte på vår side.

Vi gjør det enklere for deg å søke gode billån

Vi er her for å hjelpe

Ofte stilte spørsmål

 • Koster det noe å bruke KapitalKassen?

  Det er gratis å bruke KapitalKassen for deg!

 • Er opplysningene mine trygge hos dere?

  KapitalKassen tar sikkerhet og en trygg behandling av dine personopplysninger ytterst alvorlig. KapitalKassen og våre samarbeidspartnere samarbeider tett og vil til enhver tid forholde seg til og følge personopplysningsloven og dens regler for sikker bruk og oppbevaring av sensitive personopplysninger. Vi benytter oss av avansert kryptering ved oversendelse av din informasjon til våre samarbeidspartnere slik at din sikkerhet til enhver tid blir ivaretatt

 • Hvor mye kan jeg låne?

  Vi har satt en nedre beløpsgrense på 5.000 kr, mens den øvre beløpsgrensen er 600.000 kr. Våre samarbeidspartnere gjør en vurdering av deg som lånekandidat ut fra opplysningene du har levert til oss og kredittvurderingen de foretar. Ønsker man å låne et større beløp (over 500.000 kr), lønner det seg ofte å ha en medsøker på lånet.

 • Kan jeg bestemme nedbetalingstiden på lånet selv?

  Nedbetalingstiden på et forbrukslån varierer fra 3 år til 15 år. Da den månedlige betalingssummen avhenger av nedbetalingstiden, bør du tilpasse tiden til hvor mye du er i stand til å betale per måned. Vår lånekalkulator viser deg hvordan månedskostnaden varierer i forhold til nedbetalingstid og rente.

 • Hvilken rente vil jeg få på lånet?

  Renten du får på lånet bestemmes av den individuelle lånetilbyderen. Lånetilbyderen fastsetter renten på ditt lån basert på informasjonen du har gitt til oss og kredittvurderingen de gjør på deg. Den store fordelen med KapitalKassen er at du, gjennom en enkel søknad, vil motta tilbud fra mange lånetilbydere og kan dermed velge det lånet med best vilkår for deg!

 • Kan jeg nedbetale lånet raskere?

  Ja. Du kan endre nedbetalingstiden selv eller innbetale hele lånesummen når du vil. Det er helt opp til deg selv.

 • Er det mulig å endre søknaden min senere?

  Behandligstiden av din søknad kan variere mellom våre samarbeidspartnere, fra noen få timer til opptil 24 timer. Når din lånesøknad har blitt lagt inn hos oss, vil vi opprette en sak hos KapitalKassen, der våre samarbeidspartnere kan legge inn sine tilbud til deg. Når alle tilbyderne har lagt inn sine tilbud, kan du velge det lånet som passer best til deg! Du kan også velge en tilbyder før alle har lagt inn sine tilbud til deg.

 • Påvirker mine andre lån søknaden hos KapitalKassen?

  Det er kan være flere grunner til at du ikke får lånetilbud av våre samarbeidspartnere. En av de vanligste grunnene er om man har betalingsanmerkninger eller inkassosaker gående, dette gjør at man ikke vil få et tilbud før slike saker er oppklart.

 • Hva er aldersgrensen for å få Forbrukslån/Billån/Kredittkort?

  Aldersgrensen for å få forbrukslån varierer fra tilbyder til tilbyder. De vanligste aldersgrensene er 21 eller 23 år, men noen lånetilbydere kan vurdere søkere ned til 18 år. Aldersgrensen for billån og kredittkort er stort sett de samme som forbrukslån, men dette varierer også mellom de ulike tilbyderne.

 • Hvordan fungerer søknad om billån?

  Etter du har fylt inn vår enkle søknadsskjema vil vi sende det til våre samarbeidspartnere, som igjen vil ta stilling til om det er mulig å innvilge et billån. Du vil fortløpende motta oppdateringer på invilgede lån, slik at du lett kan sammenlikne og velge det lånet med best mulig vilkår. Hvis du får innvilget lån og har valgt tilbudet med de beste vilkårene, svarer du ved å trykke på «velg» på mailen du mottar fra oss.

  Er et lån innvilget med forbehold, er det viktig at du ettersender dokumentene du eventuelt har blitt etterspurt.

 • Er tilbudene jeg mottar troverdige?

  Tilbudene vi presenterer for deg kommer direkte fra våre samarbeidspartnere og deres systemer. KapitalKassen formidler bindende priser fra våre samarbeidspartnere, med samme vilkår som du hadde fått om du søkte på deres egne nettsider. En forutsetning ved bindende priser er at du har opplyst korrekte opplysninger i din søknad.

Fant du ikke svaret? Ta kontakt med oss.

Gode råd om billån

Nyheter