Finn forbrukslån nå

Beregn pris på forbrukslån

Kalkuler lånebeløp
 • 5 000 600 000
 • 1187 ,- kr/mnd.

 • +47

 • Kapital til det du trenger

  Vi hjelper deg å finne de beste lånetilbudene fra bankene slik at du får kapital til det du trenger

 • Fyll ut skjema

  Etter å ha brukt vår kalkulator, fyller du ut skjema hos bankene direkte, vi håndterer ikke din private informasjon.

 • Gode tilbud

  Vi vil sammenligne og finne det beste tilbudet for ditt lån. Du vil få en liste med relevante banker.

Forbrukslån

Som vi anbefaler

  • Søk nå

   Annonselenke

  • Søk nå

   Annonselenke

  • Søk nå

   Annonselenke

  • Søk nå

   Annonselenke

  • Søk nå

   Annonselenke

Låne penger

Vi hjelper deg med å søke forbrukslån idag

Mangler du kapital til en spennende reise, oppussing eller noe du har ønsket deg? Søk forbrukslån i vår database og gjennomfør drømmen din i dag!

 • Hva er et forbrukslån?

  Et forbrukslån er et lån som kan brukes til hva du ønsker og du må ikke stille sikkerhet for å få innvilget lån. Et lån uten sikkerhet betyr at man ikke behøver å stille eiendeler som bil eller hus i sikkerhet for å få innvilget lånet. Da man søker lån uten sikkerhet medfører dette som oftest at den effektive renten er noe høyere enn lån med sikkerhet.

  Hvem kan søke forbrukslån?

  Individuelle banker har noe varierende regler for innvilgelse av lån, men som oftest brukes samme regler av de fleste banker. Man må være fylt 18 år, være bosatt i Norge, med Norsk personnummer og ha fast inntekt. Man kan heller ikke ha pågående inkassosaker.

  Låne penger

  Vil du låne penger raskt kan du få et forspring på den beste renten allerede her. Du kan sammenligne og finne det beste lånet med noen få klikk, istedenfor å gjøre jobben selv. Du slipper å kontakte hvert kredittselskap for å innhente tilbud og du kan sammenligne renter, løpetid og lånesum veldig enkelt.

  Hvor lang tid tar prosessen?

  Hos de fleste banker vi samarbeider med, kan du benytte deg av BankID til å signere dokumentene du får tilsendt av banken. BankID fjerner hensikten med å underskrive og sende dokumentene per post, slik at du får gjort alt digitalt. Det er veldig vanlig å få pengene utbetalt på samme dag som du søker lånet via oss.

Trenger du en spesiell konsultasjon? Ta kontakt med oss.

Søk forbrukslån

Kriterier for søknad – slik søker du forbrukslån hos oss

Finne det beste forbrukslånet kan være en vanskelig oppgave på grunn av det store utvalget av aktører som finnes på markedet. Alle har sine tilbud og mange vil gjennom reklamer fortelle deg at du får den beste renten hos dem og dermed det billigste lånet. I siste ende kommer det an på hvor mye du skal låne og hvilke betingelser du kan få på et lån. Derfor er det viktig å sammenligne flere tilbud for å finne det beste forbrukslånet.

Denne prosessen kan vi hjelpe deg med! Ved bruk av lånekalkulatoren vår kan du enkelt velge ønsket lånebeløp og sammenligne forskjellige tilbud på neste steg. Selve lånet er stort sett likt hos alle. Det betyr at du ikke trenger å stille sikkerhet for lånet og får du innvilget søknaden din, kan du bruke lånet til det du vil.

 • 1

  Kalkuler lånebeløpet

  Velg ønsket lånebeløp og nedbetalingstid slik at du enkelt kan se månedskostnad for forbrukslånet du ønsker.

 • 2

  Fyll ut et enkelt søknadsskjema

  Fyll inn din kontaktinformasjon i vårt enkle søknadsskjema og send inn din søknad.

 • 3

  Velg blant våre samarbeidspartnere

  Du vil motta lånetilbud fra våre samarbeidspartnere med en gang. Når du har sammenliknet og funnet det beste tilbudet for deg velger du enkelt tilbyderen du ønsker å bruke.

 • Uforpliktende søknad

  Det er helt uforpliktende å sende inn en søknad via vår side. Du er ikke bundet til å velge et av tilbudene du mottar hvis du ikke ønsker et lån allikevel.

 • Vi kårer det beste forbrukslånet

  Vi rangerer de forbrukslånene vi mener er best blant våre tilbydere. Når du mottar tilbud vil du se terningkast ved siden av de ulike tilbyderne, basert på de kriteriene vi anser som de viktigste for dere.

Finn det billigste forbrukslånet

Når du er på utkikk etter et forbrukslån er det mange forhold du skal ha i bakhodet. Det er mange ting å kikke etter og det kan være en del ord og uttrykk du aldri har sett før, men det bør ikke stoppe deg i letingen. Med litt hjelp kan du enkelt finne frem til det lånet med de beste betingelsene for akkurat deg og du er på den trygge siden.

Forbrukslån er en lånetype du sikkert har hørt om før, det er ufattelig populært blant nordmenn og det er mange kredittselskaper, og banker, som kan tilby dette til deg.

Renter på forbrukslån

Alle forbrukslån har en rente du skal betale for å få lov til å låne. Renten er dels basert på at det er en høyere risiko å låne ut på denne måten (fordi det er uten sikkerhet), dels fordi kredittselskapet vil tjene penger. Hvilken rente du får på forbrukslånet ditt vil avgjøre hvor mye det vil koste deg å ha lånet i den avtalte perioden. Hvis du får en lavere rente så vil det koste deg mindre å låne penger, derfor er dette noe du skal se på før du bestemmer deg for hvilket selskap du vil låne penger fra. Hvis du heller vil søke om et kredittkort, så har vi en liste med våre personlige anbefalinger også.

Termingebyr på forbrukslån

Mange kredittselskaper vil belaste deg for termingebyrer. Et termingebyr vil si, at du skal betale inn et fastsatt beløp i hver termin. En termin er i dette tilfellet hver betalingsmåned og legges til renter og avdrag. Et termingebyr inngår i de samlede utgiftene ved lånet og er en del av den effektive renten. Derfor, er det viktig at du sjekker den effektive renten på lånet, fordi den sier noe om de totale utgiftene du kan forvente vil løpe.

Nedbetaling

Nedbetalings perioden er noe du velger selv. De ulike utlånere vil gi deg en minimums og maksimums-periode du kan låne i og du kan velge ut i fra det. Hvor lenge du låner pengene vil ha en direkte effekt på hvor mye det vil koste deg i siste ende så dette er også et forhold som er viktig for deg. Har du en kortere nedbetalingstid så vil du ha et høyere beløp å betale inn hver måned, men den totale kostnaden vil være lavere.

Hvor lang nedbetalingstid du bør ha er en vurdering du bør ta med bakgrunn i din hverdagsøkonomi og hvor mye penger du ønsker å låne. Noen ganger kan det være fornuftig å ha en lang nedbetaling, selv om det koster mer, og andre ganger kan det være fornuftig med en kort nedbetalingstid.

Fradrag på renter i skattemeldingen

Du får fradrag på alle renter du betaler inn. Dette ser du ikke på den effektive renten når du tar en vurdering av hvilket lån du ønsker, og det er noe mange glemmer når de låner. Når du skal finne et forbrukslån så kan det være greit å ha dette i bakhodet og det vil vise seg at lånet koster mindre enn du kanskje tror. Hvor mye du betaler inn i renter, vil, som regel, bli sendt inn automatisk slik at du slipper å føre det på skattemeldingen, men det er lurt å ettersjekke for sikkerhets skyld.

Slik blir det enda enklere å velge de beste lånene for deg!

Forbrukslån

Ofte stilte spørsmål

 • Koster det noe å bruke KapitalKassen?

  Det er gratis å bruke KapitalKassen for deg!

 • Er opplysningene mine trygge hos dere?

  KapitalKassen tar sikkerhet og en trygg behandling av dine personopplysninger ytterst alvorlig. KapitalKassen og våre samarbeidspartnere samarbeider tett og vil til enhver tid forholde seg til og følge personopplysningsloven og dens regler for sikker bruk og oppbevaring av sensitive personopplysninger. Vi benytter oss av avansert kryptering ved oversendelse av din informasjon til våre samarbeidspartnere slik at din sikkerhet til enhver tid blir ivaretatt

 • Hvor mye kan jeg låne?

  Vi har satt en nedre beløpsgrense på 5.000 kr, mens den øvre beløpsgrensen er 600.000 kr. Våre samarbeidspartnere gjør en vurdering av deg som lånekandidat ut fra opplysningene du har levert til oss og kredittvurderingen de foretar. Ønsker man å låne et større beløp (over 500.000 kr), lønner det seg ofte å ha en medsøker på lånet.

 • Kan jeg bestemme nedbetalingstiden på lånet selv?

  Nedbetalingstiden på et forbrukslån varierer fra 3 år til 15 år. Da den månedlige betalingssummen avhenger av nedbetalingstiden, bør du tilpasse tiden til hvor mye du er i stand til å betale per måned. Vår lånekalkulator viser deg hvordan månedskostnaden varierer i forhold til nedbetalingstid og rente.

 • Hvilken rente vil jeg få på lånet?

  Renten du får på lånet bestemmes av den individuelle lånetilbyderen. Lånetilbyderen fastsetter renten på ditt lån basert på informasjonen du har gitt til oss og kredittvurderingen de gjør på deg. Den store fordelen med KapitalKassen er at du, gjennom en enkel søknad, vil motta tilbud fra mange lånetilbydere og kan dermed velge det lånet med best vilkår for deg!

 • Kan jeg nedbetale lånet raskere?

  Ja. Du kan endre nedbetalingstiden selv eller innbetale hele lånesummen når du vil. Det er helt opp til deg selv.

 • Er det mulig å endre søknaden min senere?

  Behandligstiden av din søknad kan variere mellom våre samarbeidspartnere, fra noen få timer til opptil 24 timer. Når din lånesøknad har blitt lagt inn hos oss, vil vi opprette en sak hos KapitalKassen, der våre samarbeidspartnere kan legge inn sine tilbud til deg. Når alle tilbyderne har lagt inn sine tilbud, kan du velge det lånet som passer best til deg! Du kan også velge en tilbyder før alle har lagt inn sine tilbud til deg.

 • Påvirker mine andre lån søknaden hos KapitalKassen?

  Det er kan være flere grunner til at du ikke får lånetilbud av våre samarbeidspartnere. En av de vanligste grunnene er om man har betalingsanmerkninger eller inkassosaker gående, dette gjør at man ikke vil få et tilbud før slike saker er oppklart.

 • Hva er aldersgrensen for å få Forbrukslån/Billån/Kredittkort?

  Aldersgrensen for å få forbrukslån varierer fra tilbyder til tilbyder. De vanligste aldersgrensene er 21 eller 23 år, men noen lånetilbydere kan vurdere søkere ned til 18 år. Aldersgrensen for billån og kredittkort er stort sett de samme som forbrukslån, men dette varierer også mellom de ulike tilbyderne.

 • Hvordan fungerer søknad om billån?

  Etter du har fylt inn vår enkle søknadsskjema vil vi sende det til våre samarbeidspartnere, som igjen vil ta stilling til om det er mulig å innvilge et billån. Du vil fortløpende motta oppdateringer på invilgede lån, slik at du lett kan sammenlikne og velge det lånet med best mulig vilkår. Hvis du får innvilget lån og har valgt tilbudet med de beste vilkårene, svarer du ved å trykke på «velg» på mailen du mottar fra oss.

  Er et lån innvilget med forbehold, er det viktig at du ettersender dokumentene du eventuelt har blitt etterspurt.

 • Er tilbudene jeg mottar troverdige?

  Tilbudene vi presenterer for deg kommer direkte fra våre samarbeidspartnere og deres systemer. KapitalKassen formidler bindende priser fra våre samarbeidspartnere, med samme vilkår som du hadde fått om du søkte på deres egne nettsider. En forutsetning ved bindende priser er at du har opplyst korrekte opplysninger i din søknad.

 • Hva betyr renten på kalkulatoren deres?

  Når du bruker vår kalkulator, så har vi satt en rente på 16% - dette er ikke renten du får hos bankene, men en gjennomsnittlig rente basert på alle bankenes data. Det kan veldig godt hende du får mer eller mindre rente basert på noen faktorer, som inkluderer: nedbetalingstid, lånesum og lånetager. Vi hjelper det å kalkulere cirka hva lånet vil koste deg i måneden, men er ikke en fastsatt garantert rente du får hos de ulike bankene.

Ferske innlegg

Gode råd fra vår blogg